Path 2 Created with Sketch.
Path 2 Created with Sketch.

SMILe project / Integrated Model of Care in allogeneic stem cell transplantation facilitated by eHealth

Samenvatting:

 

Is er een manier om patiënten na een stamceltransplantatie beter te ondersteunen in hun revalidatie? In UZLeuven gaan we kijken of het gebruik van een app en de hulp van een verpleegkundige specialist patiënt kunnen helpen na de transplantatie. Dit project heet het SMILe project of “Integrated Model of Care in allogeneic stem cell transplantation facilitated by eHealth”. 

Het unieke aan dit project is dat we ook een patiënt en mantelzorger willen betrekken in het onderzoeksteam om te zorgen dat het project beter aansluit bij de noden van patiënten. Daarom zijn we op zoek naar een patiënt en mantelzorger/familielid die als partner ons onderzoeksteam willen komen versterken en die als actief lid zullen samenwerken met professionele onderzoekers van het begin tot het einde van het project. 

 

Als partner zal je worden uitgenodigd om deel te nemen aan ongeveer 4 vergaderingen per jaar. Tijdens deze vergaderingen geven we de patiënt partner de kans om input en suggesties te delen met het team, die we vervolgens gaan verwerken in het onderzoek. Tussendoor zullen we contact houden om terug te koppelen wat er met de inbreng is gedaan en hoe dit het onderzoek heeft beïnvloed. 

 

Ben jij  minstens 1 jaar geleden getransplanteerd in het Universitair ziekenhuis van Leuven (UZLeuven) en ben je minstens 6 maanden opgevolgd geweest in UZLeuven? Of ben je mantelzorger/partner? Kan je vlot Nederlands en Engels begrijpen, lezen, schrijven en spreken? Ben je geïnteresseerd of wens je graag meer informatie? Neem gerust contact op! 

 

Kristina Arnahoutova, doctoraatstudent KULeuven, en Hélène Schoemans, transplant arts. 

 

Contactgegevens: 

Kristina Arnahoutova

E-mail: kristina.arnahoutova@kuleuven.be

Gsm: 0484658661